Blog Martina Hejduka

03.04.2011 11:22:46
Švejžužu
Ingredience:
1/2kg kuřecího nebo vepřového masa
  1 červená paprika

Marináda na maso:
   2 žloutky

   2 kávové lžičky worchestru nebo sojivé omáčky

   1 kávová lžička solamylu

   1 kávová lžička kari

Maso nakrájíme na nudličky,nakrájíme červenou papriku a vložíme do mísy s masem. Přelijeme připravenou marinádou a dáme odležet na 24 hodin do ledničky.
Potom restujeme na pánvi.
Podáváme s rýží, Hranolkami nebo jen s chlebem.

Dorou chuť je to mňamka!



 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se