Blog Martina Hejduka

02.08.2009 15:59:58
Segedín z uzeného kuřete - 4 porce




4 uzená kuřecí
stehna

2 cibule

1 lžíce kmínu

3 lžíce sladké papriky

400 ml vody

400 g kysaného zelí

200 ml smetany ke šlehání

olej

sůl

pepř



1. Z kuřecích
stehen obereme maso a nakrájíme ho na hrubé kousky.

2. Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji dozlatova společně
s kmínem, přidáme sladkou papriku, krátce zpěníme a zalijeme vodou,
přidáme maso a kysané zelí, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a povaříme
cca 15 - 20 minut.

3. Na závěr zjemníme smetanou a krátce provaříme. Podáváme nejlépe s
chlebem.





 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se