Blog Martina Hejduka

30.07.2009 08:14:42
Svejžužu


½ kg Kuřecího nebo vepřového masa
Nálev na maso: 2 žloutky
• 2 lžíce magi
• 2 kávové lžičky ( worchestru nebo sojové omáčky)
• 1 kávová lžička solamylu
• 1 kávová lžička kari


To vše naložit na 24 hodin do ledničky s nakrájenou červenou paprikou

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se