Blog Martina Hejduka

30.07.2009 08:13:21
SMAŽENÝ KRÁLÍK V MARINÁDĚ

1 lžíce octa, 1 cibule nakrájená na drobno, 2 stroužky utřeného česneku, 1 lžíce usekané petrželky, 1/2 lžičky kari, 1/2 lžičky pepře, sůl. Pokud možno vykostěného králíka nakrájíme na porce. Naložíme do připravené marinády a necháme uležet do druhého dne. Obalujeme v trojobalu a smažíme na rozpáleném tuku.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se