Blog Martina Hejduka

30.07.2009 08:12:43
KRÁLIČÍ ROLÁDA V ALOBALU

2 zadní vykostěná stehna, 2 nožky silnějšího párku (nebo klobása), 4 plátky anglické slaniny, 2 vejce, 1 lžíce podušených žampionů (nebo naložených hub), koření Podravka, hořčice, mletý pepř, sůl. Obě králičí stehna naklepeme, mírně osolíme, okořeníme Podravkou a pepřem. Položíme je na sebe s přesahem tak, abychom získali větší plát masa. Potřeme hořčicí, vejci usmaženými s houbami, doprostřed položíme uzeninu. Svineme do rolády a zabalíme důkladně do alobalu. Položíme do pekáčku, podlijeme trochou vody (i během pečení) a pečeme v troubě asi hodinu. Pokud přece nějaká šťáva z pečení zůstane v pekáčku, přidáme kousek másla, lehce zahustíme trochou polohrubé mouky a provaříme. Podáváme s bramborovou kaší přelitou výpečkem, ozdobíme zeleninou.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se