Blog Martina Hejduka

30.07.2009 08:12:03
VÝBORNÁ PEČENĚ Z KRÁLÍKA

Celého nebo naporcovaného králíka pokapeme olejem a necháme do druhého dne v chladu. Další den zapečeme do poloměkka, podléváme vodou. Ze 2 lžic kečupu, 2 lžic obyčejné hořčice, 3 stroužků česneku, 1 kostky Masoxu, worcesteru, trochy chilli koření a mletého pepře vymícháme směs. Potřeme králíka, přidáme kousek másla nebo plátky syrového bůčku (potřeme směsí) a dopečeme doměkka. Podáváme s bramborovým knedlíkem.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se