Blog Martina Hejduka

30.07.2009 08:11:34
JOGURTOVÝ KRÁLÍK V ALOBALU

500 g vykostěného a naklepaného králičího masa, 1 žlutá paprika, 1 červená paprika, 1 středně velká cibule, 1 bílý jogurt, 1/2 lžičky kmínu, sůl. Jemně nakrájenou cibuli smícháme s jogurtem a králičím masem a necháme 2 hodiny uležet. Porce naloženého masa dáme na dvojitý alobal i s marinádou, posypeme na nudličky nakrájenýmí paprikami, osolíme, pokmínujeme. Důkladně každou porci zabalíme a na roštu nebo ve vyhřáté troubě zapečeme asi 30 minut. Podáváme s chlebem.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se