Blog Martina Hejduka

30.07.2009 08:11:06
PIKANTNÍ KRÁLIČÍ HŘBET

Králičí hřbet a zadní nohy nasolíme, protáhneme slaninou a na oleji lehce opečeme. Přidáme drobně nakrájenou mrkev, petržel, celer, houby (namočené nebo čerstvé), několik kuliček nového koření, jalovce, posypeme trochou kmínu, tymiánu a dáme do trouby. Během pečení podlijeme 1–2 dl bílého vína a upečeme do zlatova. Maso i koření vyjmeme, šťávu zahustíme smetanou rozmíchanou s trochou škrobové moučky. Podáváme s opečenými brambory.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se