Blog Martina Hejduka

30.07.2009 08:10:28
KRÁLÍK V BALÍČKU

Porce králíka osolíme, opepříme a posypeme trochou tymiánu. Každý kousek masa zabalíme do plátku anglické slaniny, ovážeme nití. Na dno pekáče rozložíme 4 nakrájené cibule, 4 nakrájená rajčata, zakapeme olejem. Nahoru položíme porce králíka, podlijeme trochou teplé vody a v troubě pečeme asi hodinu.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se