Blog Martina Hejduka

30.07.2009 08:07:37
KRÁLÍK NA PEPŘI S TEPLÝM BRAMBOROVÝM SALÁTEM

Naporcovaného králíka osolíme. Porce obalíme v hladké mouce, do které jsme přidali trochu pepře. Do hrnce dáme sádlo, uložíme hodně obalené porce, zbytek mouky nasypeme na maso, lehce podlijeme vodou, přikryjeme poklicí a pomalu dusíme. Občas přeléváme šťávou, aby se ztratila syrová mouka. Dusíme tak, aby porce zůstaly bílé, trochu podlité, a aby šťáva nezhnědla. Bramborový salát: Do hrnce dáme velikou pokrájenou cibuli, přidáme trochu vody, oleje, octa a cukru. Necháme povařit, až cibule zesklovatí. Ještě teplé brambory (uvařené ve slupce) nakrájíme na kolečka, zalijeme nálevem s cibulí (podle toho, jak máme rádi, aby salát byl vlahý), osolíme a opepříme.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se