Blog Martina Hejduka

30.07.2009 08:07:06
KRÁLIČÍ MASO V BŮČKU

Kousky králičího masa zabalíme do tenkých plátků vepřového bůčku. Osolíme, opepříme a potřeme prolisovaným česnekem. Králičí závitky naskládáme do pekáče a pečeme ve středně teplé troubě. Během pečení poléváme vypečenou šťávou.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se