Blog Martina Hejduka

30.07.2009 08:06:34
KRÁLÍK NA HOUBÁCH

1 králičí hřbet, 300 g nakrájených hub (nebo žampionů), 2 cibule. Na tuku opečeme maso ze všech stran, přidáme nakrájenou cibuli, houby, zaprášíme 2 lžícemi polohrubé mouky a promícháme. Podlijeme 2 dl vývaru, 4 lžícemi bílého vína, osolíme, opepříme a dusíme asi 25 minut. Měkké maso vyjmeme, do šťávy zamícháme 3 lžíce zakysané smetany, dochutíme citrónovou šťávou a chvíli povaříme. Vložíme maso, prohřejeme a okořeníme nasekanou zelenou petrželkou.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se