Blog Martina Hejduka

30.07.2009 08:04:25
PEČENÝ KRÁLÍK PO ŠUMAVSKU

Smícháme 1/2 litru vody, 2 dl oleje (i méně),3 lžíce plnotučné hořčice, 4 stroužky utřeného česneku, 1 lžičku kari koření, 1 lžíci pálivé papriky, pepř, sůl. Porce králíka naložíme do připravené marinády a necháme v chladu uležet 24 hodin. Pečeme doměkka, podáváme s knedlíkem, brambory, zelím. Do marinády můžeme nakládat i jiné druhy masa.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se