Blog Martina Hejduka

30.07.2009 08:01:31
UTOPENÝ KRÁLÍK

1/2 skleničky kečupu, 1/8 rozpuštěného másla, 1 lžička octa, 1 lžička sójové omáčky, 1 lžička worcesteru, 4 stroužky česneku, chilli koření, trocha vody, pepř, sůl. Naporcovaného králíka dobře osolíme, potřeme prolisovaným nebo utřeným česnekem. Smícháme všechny suroviny a nalijeme na králíka. Necháme do druhého dne marinovat. Pečeme pod pokličkou do změknutí, odkryjeme a necháme opéct do kůrčičky. Podáváme s rýží, hranolky, brambory

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se