Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:59:42
HAMBURGER SAVOY

600 g hovězího zadního masa, kousek salámu Poličan (nelze zaměnit), 2 bílky, 1 dl studené vody, mletý pepř, tymián, trochu oleje, sůl. Maso umeleme i se salámem, smícháme s bílky, vodou, okořeníme a osolíme. Necháme chvíli rozležet, pak pečeme na grilu placičky. Podáváme s hranolky, tatarskou omáčkou, zeleninovou oblohou.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se