Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:59:21
HOVĚZÍ KÝTA NA PIVĚ

8 plátků kýty, 5 plátků slaniny, 4 velké cibule, 1 hrnek světlého piva, plnotučná hořčice, tymián, pepř, sůl. Maso nakrájíme na nudličky, osmažíme na rozškvařené slanině. Osolíme, opepříme a dusíme ve vlastní šťávě až je maso téměř měkké. Do pekáčku střídavě dáváme maso posypané tymiánem, potřeme lehce hořčicí a vrstvu cibule nakrájené na kolečka. Opakujeme vrstvy, poslední bude cibulová, a vše zalijeme pivem. Pečeme tak dlouho, až je cibule na povrchu měkká a maso upečené. Podáváme s rýží, chlebem.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se