Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:56:19
ZÁVITKY V RAJSKÉ OMÁČCE

Naklepeme 4 hovězí plátky (mohou být i vepřové), osolíme. Na každý položíme kousek libového párku a svineme. Sepneme, obalíme v hladké mouce a s nakrájenou cibulí osmahneme na tuku. Podlijeme zeleninovým vývarem z kostky a dusíme. Měkké maso vyjmeme, do vývaru dáme máslovou jíšku, rajský protlak, špetku mleté skořice a tymiánu. Přidáme bobkový list, 3 kuličky pepře, lžíci rybízové marmelády a strouhaného perníku. Povaříme, ochutíme citrónovou šťávou a přecedíme. Zjemníme zakysanou smetanou a podáváme s houskovým knedlíkem.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se