Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:55:48
HOVĚZÍ PLÁTKY „ A LÁ FRANCIE“

Plátky hovězího masa naklepeme, osolíme a opepříme. Osmažíme po obou stranách na oleji, lehce podlijeme a dusíme doměkka. V misce rozmícháme 2 lžíce kremžské hořčice, 1 lžíci worcesteru, 2 lžíce kečupu, 1 šlehačku, 1 lžíci hladké mouky. Nalijeme na podušené plátky a krátce povaříme. Podáváme s houskovými knedlíky

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se