Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:53:48
CHILSKÁ EMPANÁDA

500 g prorostlého hovězího masa, 30 g cibule, 50 g nakládaných oliv, 50 g rozinek, 1 lžička mletého pepře, 2 feferonky, 50 g droždí, 2,5 dl vody, lžička tlučeného kmínu, 500 g hladké mouky, olej na potření. Maso umeleme s cibulí, prudce osmahneme na sucho, přidáme nakrájené olivy a rozinky, osolíme, okořeníme pepřem a feferonkami. Z droždí připravíme kvásek, přidáme vodu, sůl, kmín, mouku a vypracujeme chlebové těsto, necháme vykynout. Vyválíme placku, rozkrájíme na čtverečky a plníme připravenou masovou nádivkou. Tvarujeme do bochánku. Potřeme olejem a pečeme na moukou vysypaném plechu.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se