Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:53:22
VÉVODŮV GULÁŠ

500 g hovězího masa, 50 g slaniny, 200 g cibule, vývar z masoxu, 2 dl kysané smetany, 1 dl vína, bobkový list, špetka tymiánu, 2 zrnka nového koření a pepře, sůl. Na slanině osmahneme nakrájenou cibuli, přidáme nakrájené maso, osmahneme, zalijeme vývarem z masoxu, okořeníme bobkovým listem, tymiánem, novým kořením a pepřem. Osolíme a dusíme. Před koncem dušení přilijeme víno a smetanu, necháme přejít varem. Máme-li chuť a náladu, můžeme omáčku přepasírovat.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se