Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:52:11
PIKANTNÍ GULÁŠ

750 g hovězího, 250 g cibule, 150 g nakrájené slaniny, 80 g másla, 1 litr červeného vína, 1 lžička sladké papriky, bobkový list, několik zrnek pepře, trocha tymiánu, sůl. Na oleji prudce opečeme nakrájené kousky masa, přidáme nakrájenou cibuli, slaninu, máslo, koření a osolíme. Pod pokličkou necháme na mírném ohni vysmahnout. Podléváme pomalu vínem a dusíme do měkka. Vybereme koření a před změknutím osladíme 2 kostkami cukru a zahustíme asi 1 lžičkou mouky.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se