Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:51:18
GULÁŠ PO FRANCOUZSKU

500 g hovězího na guláš, 100 g uzeného bůčku, 2 cibule, 1/2 litru červeného vína, 1 lžíce hladké mouky, bobkový list, tymián, zelená petrželka, mletý pepř, sůl. Bůček nakrájíme na malé kostky, 5 minut povaříme. Okapaný necháme v hrnci na mírném ohni rozpustit, přidáme nakrájenou cibuli a osmahneme dorůžova. Zvlášť opečeme na sádle kousky hovězího masa, posypeme moukou a vše lehce opražíme. Přidáme bůček s cibulí, zalijeme vínem, osolíme, okořeníme a dusíme pod pokličkou, až je maso měkké. Porce posypeme zelenou petrželkou.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se