Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:49:54
HOVĚZÍ GULÁŠ NA PIVU

500 g hovězího masa na guláš, 1 dl světlého piva, 2 lžíce kečupu, 3 cibule, 1 paprikový lusk, 2 rajčata, 3-4 stroužky česneku, 3 lžíce sádla, mletá paprika, pepř, sůl. Maso nakrájíme na kostky, opečeme na sádle, přidáme nakrájenou cibuli, papriky, rajčata, osolíme a podusíme. Když je maso měkké, šťáva vydušená, zaprášíme 2 lžícemi hladké mouky a zasmahneme. Ochutíme pepřem, paprikou, utřeným česnekem, přilijeme pivo, kečup a krátce dusíme. Podáváme s houskovým knedlíkem a posypeme kostičkami rozškvařené slaniny.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se