Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:49:03
SILVESTROVSKÝ ROSTBÍF

Nízkou roštěnku (asi 700 g) osolíme, opepříme, zakápneme worcesterovou omáčkou, potřeme kremžskou hořčicí a zalijeme olejem. Necháme uležet 1-2 dny. Maso prudce opečeme v rozpáleném tuku, přendáme do pekáčku a v předem vyhřáté troubě za občasného podlévání vlastní šťávou pečeme asi 30 minut. Rostbíf podáváme nakrájený na tenké plátky s brambory a různými omáčkami.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se