Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:48:41
HORKÉ ROŠTĚNKY

4 roštěnky, 1 větší cibule, 1-2 kyselé okurky, česnek, lžíce hořčice, worcester, mletá i sladká paprika, mletý pepř, sůI. Roštěnky nařízneme, naklepeme, potřeme olejem a necháme hodinu odležet. Osolíme, opepříme a prudce opečeme. Roštěnky odložíme do tepla, ve výpeku osmažíme nakrájenou cibuli, poprášíme paprikou. Po zpěnění přidáme na nudličky nakrájené okurky, utřený česnek, hořčici, worcester, kečup. Podlijeme asi 4 lžícemi vody a krátce podusíme. Na teplé roštěnky rozdělíme podušenou směs, pokapeme tatarskou omáčkou, posypeme nastrouhaným křenem.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se