Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:46:59
PŘÍRODNÍ ROŠTĚNÁ S HOUBAM

Plátky roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na másle. V pekáči na sádle zpěníme nakrájenou cibuli, naskládáme maso. Posypeme mletou paprikou, pokapeme kečupem, poklademe plátky anglické slaniny a 2 nakrájenými zelenými paprikami. Dáme péct do trouby, během pečení trochu podlijeme horkou vodou. Na másle (z opékání roštěnek) podusíme nakrájené, nejlépe čerstvé houby a přidáme k masu i s vypečenou šťávou. Společně krátce podusíme, hotové podáváme s bramborovým knedlíkem.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se