Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:42:31
Pečené roládky z pangase

Suroviny
4 menší filety s pangase (cca 200 g jeden), • 1 sardelpasta, • 200 g filetu z lososa bez kůže, • 8 plátků šunky, nejlépe 100% shaved • 1 lžička plnotučné hořčice. •
Postup
Rozmražené filety z pangase osušíme, rozřízneme podélně na 8 plátků a potřeme směsí sardelpasty s hořčicí. Z lososího filé nakrájíme 8 stejných špalíčků, které zatočíme do sumeččích filátek. Tyto roládky ovineme šunkou a spíchneme párátkem. Cibuli nakrájíme na měsíčky a vložíme do zapékací misky nebo pekáčku. Roládky prudce nasucho osmažíme na pánvi, položíme na cibuli a přelijeme výpekem. Podlijeme trochou vody, přikryjeme poklicí a pečeme v troubě při 180°C 20 minut. Během pečení roládky přeléváme výpekem. Po 20 minutách sejmeme poklici a ještě pečeme.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se