Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:41:40
Pangas s mozzarelou - výborné

Suroviny
cca 400g mořské tresky nebo pangase • kelímek sladké smetany(čím tučnější, tím lepší) • mozarella • 10dkg eidamu • sůl, kmín, pepř, popř. sladká paprika •
Postup
Do lehce vymazané zapékací mísy poklademe osolenou, opepřenou a okmínovanou (pro děti je lepší drcený kmín) rybu. Zalijeme smetanou a dáme péct přikryté do trouby na 220C asi na 3/4 hod, aby se smetana zmenšila svůj objem na polovinu. poté rybu poklademe plátky mozarelly a posypeme nastrouhaným eidamem a odkryté dopečeme, aby sýr zezlátnul. Jako přílohu podáváme brambory na různé způsoby. Jako obměnu můžeme filé ještě posypat paprikou anebo můžeme péct rybu s rajčaty a bazalkou). Dobrou chuť


 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se