Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:33:32
Vepřové v karamelu

libové vepřové maso,1 lžíce cukru,1 lžíce oleje, 1 lžíce sojovky, ananasový kompot,kousek bujon. kostky,tavený sýr - stačí čtvereček apetita, maratonec ap., máčený solamyl
- na rozpálený olej dám cukr, a když začne karamelizovat, přidám kousky osoleného a opepřeného masa a orestuji,pak podliji bujónem,přidám sójovou omáčku a dusím.Ke konci přidám sýr a po rozpuštění pokrájený ananas, ev. ten máčený solamyl, když dám více sýra, tak škrob nedávám.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se