Blog Martina Hejduka

30.07.2009 07:31:10
Pečený losos

2 porce ryby,cibule,drhnutá bazalka,bobk.list, několik kuliček nov.koření,1/2 dl bílého vína,sůl,petrželová nať, pepř,citr.šťáva
-rybu osolím, opepřím,zakapu citr.šťávou,posypu bazalkou.Na másle zpěním cibuli, přidám koření,přidám víno,pak vložím maso a dám do trouby na 15 min.zapéct.

 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se