Blog Martina Hejduka

27.12.2008 20:17:10
Klobásová
Klobásová
Ingredience
2 nožičky libovolné klobásy, 2 brambory, 1 mrkev, 1 cibule, olej, 1 lžíce hladké mouky, mletá paprika, sůl, drcený kmín, oregano, mletý pepř, 2 stroužky česneku, zelená petrželka
Postup
Na trošce oleje necháme zesklovatět cibuli, přidáme na kousky pokrájené klobásy a společně osmažíme. Vmícháme mouku a lžičku mleté papriky, zalijeme vodou (asi litr). Osolíme, přidáme na kostičky pokrájené brambory a mrkev, opepříme, okořeníme oreganem, pepřem, kmínem a vaříme asi 15 minut (do změknutí brambor). Do hotové polévky vmícháme prolisovaný česnek a posekanou zelenou petrželku.


 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se