Blog Martina Hejduka

27.12.2008 15:33:56
Dušený králík v kysaném zelí
DUŠENÝ KRÁLÍK V KYSANÉM ZELÍ:
Porce králíka osolíme, okmínujeme, posypeme mletou sladkou paprikou. Na vyškvařené slanině zpěníme cibuli a opečeme jednotlivé porce. Podlijeme vývarem (i z Masoxu), dusíme do poloměkka. K masu přidáme 300 g kysaného zelí (okapané a překrájené) a společně dusíme doměkka. Zalijeme 1/2 litrem smetany rozmíchaným s trochou hladké mouky a krátce povaříme.


 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se