Blog Martina Hejduka

27.12.2008 15:30:38
Ďábelský králík
ĎÁBELSKÝ KRÁLÍK:
500 g vykostěného králíka, 4 stroužky utřeného česneku, 1 velká cibule, 200 g žampionů, 1 pórek, 1 feferonka, pepř, sůl. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme, promícháme s česnekem a necháme 2 hodiny rozležet. Na tuku zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso, nakrájené žampiony, pórek a feferonku. Osmahneme, podlijeme horkou vodou a podusíme. Zaprášíme hladkou moukou, dochutíme ostrým kečupem a provaříme. Podáváme s rýží,brambor. Hranolky.


 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se