Blog Martina Hejduka

27.12.2008 15:27:12
Plněná hovězí roláda
9. PLNĚNÁ HOVĚZÍ ROLÁDA:
Plát hovězího masa naklepeme, potřeme olejem, proložíme na kolečka nakrájenou cibulí, snítkami petržele nebo celeru. Svineme a necháme v chladu odležet. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme, přidáme na plátky nakrájené žampiony, zalijeme 2-3 vejci. Osolíme a vymícháme smaženici. Plát masa potřeme hořčicí, na maso rovnoměrně narovnáme houbovou smaženici, posypeme nakrájenou paprikou, sladkokyselou okurkou a doprostřed položíme párek. Svineme, ovážeme nití, osolíme, opepříme, poprášíme hladkou moukou a prudce opečeme. Upečeme za občasného podlévání vývarem nebo vodou. Podáváme s rýží, brambory, zeleninovým salátem


 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se