Blog Martina Hejduka

27.12.2008 15:21:45
Živáňská pečeně
Živáňská pečeně
Skupina: Maso - Vepřové


Suroviny
500 g vepřové kýty
2 cibule
2 klobásy
400 g uzené slaniny
sůl, pepř
olej




Postup
Do pekáčku na olej naskládáme oloupané na kolečka nakrájené brambory. Slaninu nakrájíme na malé nudličky a posypeme jí brambory. Z kýty nakrájíme plátky, naklepeme, osolíme je, opepříme a vyrovnáme do pekáčku. Na maso vyrovnáme přepůlené a na plátky nakrájené klobásy a nakonec cibule nakrájené na kolečka. Mírně podlijeme a pečeme v troubě, dokud není maso měkké.





 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se