Blog Martina Hejduka

27.12.2008 15:19:20
Katův šleh
Katův šleh
Skupina: Maso - Vepřové


Suroviny
500 g vepřové plece
2 lžíce Hery
2 cibule
2 feferonky
1 malý kečup
sůl
pepř
sádlo




Postup
Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na půlkolečka, feferonky na menší kousky. Do horkého sádla vložíme maso a zprudka opékáme asi tak 10 min. Pak osolíme a opepříme. Přidáme cibuli a když je napůl měkká, přidáme i feferonky. Opekáme asi 5 min a poté do masa vlijeme celý malý kečup, pořádně prohřejeme a můžeme podávat s chlebem, hranolkama nebo bramborama.
Dle chuti lze přidat společně s feferonkama i houby nebo nakládané papričky.


 
0 Komentáře:
přidat komentář
<< Domů
 
Přeji dobrou chuť,dorty dělám teprve tři roky a pořád se učím a vymýšlím nové recepty.Pište mi prosím vaše náměty a připomínky.
O autorovi

Jméno: Martin Hejduk
 poslat vzkaz autorovi

Aktuální články
Archiv
Rubriky
Odkazy
Fotoalbum
RSS
obsah | komentáře
Powered by

Free Blogger Templates

TXT.cz
HLEDAT | UPOZORNIT
Vytvořit blog | Přihlásit se